Vreau să particip

fotografii © 602.ro

PLANT THE GREENS

EAT THE GREENS

OUR

SPECIAL GUEST

PART TWO:

PART ONE:

În prima parte, Ioana de la Eat to connect te va ghida să îți faci propria salată într-un borcan. With a twist. Realitatea este că vei avea o multitudine de ingrediente din care să alegi pentru a-ți crea o salată, însă va fi mai mult decât atât. Vei avea ocazia să explorezi aspecte ale vieții tale, pornind de la o salată. Nu contează cât de mult te pricepi să gătești, tot ce contează este să vii cu inima și mintea deschise către explorare. Salata o vei mânca imediat după ce ai preparat-o, vei pleca acasă cu borcanul gol, dar cu o temă de gândire și poate o nouă perspectivă asupra echilibrului din viața ta.

special edition workshop

Tarif : 500 ron

Eat to Connect X LAVA Atelier Botanic

Eat to Connect: Ioana

LAVA: Andreea | Alex

30 MAI | ora 18h00

la COMMON HOUSE (bld. Dacia 76, București)

 

Inscrirerea se face prin e-mail :

lavaatelierbotanic@gmail.com

Instructori

Când va avea loc atelierul

Ioana este fondatoarea Eat to connect și îi place să folosească mâncarea pe post de instrument de conectare. Ea crede că prin intermediul mâncării ne putem conecta cu noi înșine, cu ceilalți și cu natura și astfel crează experiențe de dezvoltare și explorare personală. Gătește cu pasiune de la 6 ani și iubește să aducă oamenii împreună. Ar sta ore în șir în natură, iar când nu poate face asta se bucură de natura în miniatură din terarii.

În a doua parte, Andreea și Alex de la LAVA Atelier Botanic te vor ghida pas cu pas în crearea propriului ecosistem în miniatură.

Vei descoperi originile terariului și vei învăța cum să îl realizezi în mod creativ și sustenabil. Vei afla care este structura unui terariu și cum funcționează acesta, astfel încât să poți avea grijă de micul tău univers verde acasă.

Vei avea ocazia să combini imaginația și dragostea ta pentru natură, într-un obiect decorativ unic.

La finalul atelierului, vei pleca acasă cu propria creație, pe care te vei putea mândri că ai făcut-o chiar tu!

Ne adunăm pasiunile la aceeași masă, ca tu să te poți bucura de conexiunea cu natura și cu însăși viața.

Îți propunem un workshop hands on, adică îți vei crea propriul terariu și propria salată. Și nu, nu-ți face griji, nu mănânci plantele din terariu. 😅

Workshop-ul este compus din două părți, așa că pregătește-te să petreci câteva ore pline de relaxare și de inspirație alături de noi.

Abia așteptăm sa te întâlnim!

All the small greens

 SOL

ANPC

Livrarea și returul comenzilor

Info cookies

Politica de confidențialitate

Termeni și condiții

NOD Makerspace, 160 Splaiul Unirii

București 040041

lavaatelierbotanic@gmail.com

Toate drepturile rezervate © LAVA Atelier Botanic 2024