Contact

Contact

Ai nevoie de câteva retușuri sau de recosmetizarea plantelor* ? Nici o problema! ;) Trimite-ne o cerere online și vom evalua cum te putem ajuta, ca tu sa te poți bucura în continuare de plantele tale!

 

*Oferim garanție pentru o periodă de 2 luni de la achiziție.

Din cauza naturii perisabile a produsului, ne rezervăm dreptul de a face o evaluare în cazul unei solicitări de înlocuire a plantelor, chiar și în perioada de garanție. Mulțumim pentru înțelegere!

Cauți o idee aparte pentru a putea organiza un eveniment deosebit ?

 

Atelierele noastre creative se adaptează la cerințe specifice, la numărul de participanți și la durata evenimentului tău: inaugurare, team building, lansare de produs, zi de naștere...

Contact

Contact

Vrei să aduci natura în viața ta dar nu ai idee de unde să începi și nu știi ce plante s-ar potrivi cu condițiile interioarelor tale ?

 

Fie că vrei să amenajezi casa, biroul, recepția unui hotel, o vitrină...putem defini împreună ce plante se potrivesc spațiului tău și îți putem propune un proiect personalizat.

Personalizăm cum îți dorești! ;) Pe lângă modelele propuse de noi, realizăm oricare din produsele noastre în serie limitată sau pentru comenzi speciale.

Suntem disponibili și pentru comenzi mai mari, în serie, pentru clienții sau colaboratorii tăi.

Scrie-ne pentru mai multe detalii!

 SOL

ANPC

Livrarea și returul comenzilor

Info cookies

Politica de confidențialitate

Termeni și condiții

NOD Makerspace, 160 Splaiul Unirii

București 040041

lavaatelierbotanic@gmail.com

Toate drepturile rezervate © LAVA Atelier Botanic 2024