Prețuri

Sfaturi de îngrijire

Ambalaje prietenoase cu mediul înconjurător

Proiectat și fabricat cu mândrie în România 🇷🇴

Cum funcţionează?

Ne dorim să susținem economia locală și micii producători, de aceea unul dintre criteriile de bază în dezvoltarea acestei idei, a fost să găsim modalități de a produce tabloul botanic 100% aici în România, colaborând cu artizani la nivel local. 

 

Fiecare tablou botanic este realizat și asamblat manual de noi, de la prima la ultima piesă.

 

Reduce reuse recycle folosim materiale durabile și de calitate iar atunci când este posibil, reciclăm lemnul din resturile industriei de mobilă.

Căutăm soluții eco-friendly iar această regulă se aplică și în cazul ambalajelor pe care le folosim.

Deoarece avem un produs cu o formă aparte, cu o nevoie de protecție sporită, pentru tabloul botanic am conceput un ambalaj 100% personalizat. Cutia sa de carton permite transportul păstrând poziția verticală și protejează astfel plantele fără nici un surplus de material. Nu folosim plastic în ambalarea produselor noastre, și ne străduim de fiecare dată să găsim alternative reciclabile și biodegradabile.

Dacă vrei mai multe informații cu privire la proveniența materialelor și procesul de fabricare, scrie-ne un mesaj și programează o vizită la atelier!

Cu tabloul botanic, procesul de udare devine atât de simplu! Caracteristica specială a ramelor pe care le propunem este rezervorul încorporat.

Odată fixat pe perete, tabloul botanic poate fi udat prin umplerea rezervorului lateral, de unde apa ajunge la plante prin sistemul acţiunii capilare. Acest procedeu permite distribuirea apei pe toată suprafaţa ramei, menţinând mediul ideal pentru ca plantele tale să poată rămână mereu vivace.

 

Fiecare aranjament este asortat conform nevoilor de sol, lumina și apa, iar speciile de plante care ornează ramele noastre se adaptează rapid oricărui mediu și sunt ușor de îngrijit.

Comandă personalizată

Vezi tablouri disponibile

Legătura noastră cu natura este una profundă și nevoia de a fi aproape de elemente naturale este fundamentală pentru starea noastră de bine. Tabloul botanic îți va decora spațiile interioare într-un mod inedit, va purifica aerul din încăpere și îți va bucura simțurile, zi de zi.

 SOL

ANPC

Livrarea și returul comenzilor

Info cookies

Politica de confidențialitate

Termeni și condiții

NOD Makerspace, 160 Splaiul Unirii

București 040041

lavaatelierbotanic@gmail.com

Toate drepturile rezervate © LAVA Atelier Botanic 2024

Tablou botanic