Prețuri

Indiferent dacă alegi să le atârni la fereastră sau să le așezi pe un raft sau pe o masă, poți fi sigur că vei reuși să creezi o ambianță exotică în camera în care vei expune plantele aeriene. Știi celebra vorba a englezului "less is more": e cazul să punctăm că aici se aplică cu succes ! ;)

Plantele aeriene conferă un aer exotic camerei tale

Fabricate în totalitate de către noi, de la modelare până la decorare, fiecare suport este unicat și poate fi personalizat la cerere. Designul abstract și culorile folosite se inspiră din forme organice naturale.

 

Deși impermeabilizate, nu recomandăm expunerea lor prelungită la umiditate. Planta trebuie să fie uscată atunci când se fixează pe suport.

Suporturi handmade, două poziții

Aerienele ne-au fermecat, așa că am gândit un suport pe măsura pentru ele, care să le pună în evidență și să le confere stabilitatea pe care aceste plante o găsesc în natură, atunci când se prind de ramurile copacilor.

 

Suporturile noastre sunt realizate manual, din terracotta sau lut cu uscare la aer (care nu necesită ardere).

Forma lor dinamică permite plantei să se agațe din orice direcție și astfel să poată fi suspendată sau așezată pe o suprafață plană, după preferință.

Uneori te poți bucura și de gingașele ei flori pastelate! Deoarece provine din medii calde, înflorirea este posibilă numai în timpul verii. O poți ajuta în această perioadă a anului, adăugând îngrășământ pentru plante epifite în apa de ei de baie.

 

Nu uita că deși uneori așa pare, Tillandsia nu este doar un obiect decorativ, ci un organism viu! Ea are nevoie și de lumină naturală ca să supraviețuiască, însă nu în razele directe ale soarelui!

Totul despre plantele aeriene

Comandă personalizată

Își folosesc rădăcinile pentru a se atașa de lucruri, mai degrabă decât pentru a absorbi nutrienți. Hrana acestei plante este în principal apa, pe care o absoarbe prin frunze, ajutată de mici structuri celulare numite tricomi (puful care îmbracă planta).

 

Planta aeriană preferă temperaturi care variază între 10 și 30 de grade și îi place aerul umed. Îi poți pulveriza apă filtrată pe frunze din când în când, cu siguranță va aprecia!

Tillandsia (fam. Bromeliaceae) sau planta aeriană este originară din America Centrală și de Sud. O plantă nepretențioasă și spectaculoasă prin aspectul său, este ideală pentru a decora cu ușurință spații interioare.

Nu are nevoie de pământ : Tillandsias sunt epifite ceea ce înseamnă că în natură ele cresc pe alte plante - agățându-se de trunchiurile copacilor, de exemplu - mai degrabă decât prin înrădăcinarea în pământ.

Air plants

 SOL

ANPC

Livrarea și returul comenzilor

Info cookies

Politica de confidențialitate

Termeni și condiții

NOD Makerspace, 160 Splaiul Unirii

București 040041

lavaatelierbotanic@gmail.com

Toate drepturile rezervate © LAVA Atelier Botanic 2024